O NAS

onas

Dobrodošli v zdravstvenem ateljeju !
Smo zobozdravstveni atelje, ki vam nudi vrhunske stomatološke storitve z uporabo najsodobnejših materialov in tehnologij. Trudimo se biti v stiku s svetovnimi trendi, znanje nadgrajujemo z dodatnimi izobraževanji in specializacijami pri nas in v tujini. Prizadevamo si, da bi našim pacientom ponudili kar se da prijeten in neboleč obisk, zato se vedno potrudimo, da prijazno pristopimo in individualno obravnavamo vsako stranko. Želimo, da se z veseljem zopet vrnete k nam. S tankočutnostjo se bomo odzvali na vaše želje, potrebe oz. morebitne strahove in s skupnimi močmi se bomo potrudili pripeljati na vaša usta velik, zdrav, sijoč nasmeh.

slodelavci-line

Koncesija – storitve po javnem programu
Naš zobozdravstveni atelje ima sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje in z zavarovalnicami dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Tako vam je ob vpisu pri nas omogočena izdelava določenih storitev iz standardnih materialov v vrednosti, ki jo krije zavarovalnica oz. v obsegu Pravil OZZ. Vse storitve iz nadstandardnih materialov, ki se pojavljajo tako v konzervativnem, kot tudi v protetičnem zdravljenju, pa se na vašo željo doplačajo. Zaradi možne zasedenosti terminov vas prosimo, da se pred obiskom naročite telefonsko ali
osebno.

 

 

Samoplačniške storitve
Samoplačniške storitve omogočajo takojšnje zobozdravstvene storitve z uporabo najsodobnejših vrhunskih materialov in tehnologij. Zaradi možne zasedenosti terminov vas prosimo, da se pred obiskom naročite telefonsko. Čakalne dobe so v primeru samoplačniške obravnave minimalne.